DOBRODOŠLI NA SAJT

MODNE AGENCIJE SELECT
VODEĆE PROFESIONALNE MODNE AGENCIJE U SRBIJI

O NAMA

O nama

Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji.

Osnovana je 2000. godine i predvodi je Nebojša Grnčarski, jedan od naših najuspešnijih modela , koji je svoju internacionalnu karijeru ostvario na modnim pistama Milana i Madrida.

Modeli modne agencije Select pojavljuju se na modnim pistama, u reklamnim kampanjama i katalozima najpoznatijih svetskih brendova i dizajnera.

Modna agencija Select je od osnivanja do danas organizovala preko 2800 modnih revija i reklamnih kampanja u kojima su učestvovali manekeni i fotomodeli modne agencije Select.

Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja angažuje decu manekene i fotomodele na modnim revijama najprestižnijih brendova za dečake i devojčice od 3 do 12 godina, taj departman se u modnoj agenciji Select zove SELECT KIDS.

Modna agencija Select je od 2002. godine osnivač i organizator najvećeg fashion eventa u Jugoistočnoj Evropi, FASHION SELECTIONA. Više o FASHION SELECTIONU možete saznati na stranici www.fashionselection.rs.

U okviru FASHION SELECTIONA organizujemo i KIDS FASHION SELECTION, jedinstveni modni projekat koji ima za cilj da prezentuje najnovije kolekcije najpoznatijih brendova i modnih kuća namenjene deci. Na Kids Fashion Selectionu do sada je učestvovalo više od 1000 mališana, koji su svoje prve korake na modnoj pisti napravili upravo zahvaljujući modnoj agenciji Select.

Pored rada sa top modelima, novim licima i dečijim modelima, modna agencija Select je jedina profesionalna modna agencija u našoj zemlji koja radi reklamne kampanje sa modelima uzrasta od 25 do 75 godina, i taj departman se zove CASTING.

Biti deo modne agencije Select omogućava rad sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i brendovima i učestvovanje na snimanjima velikih reklamnih kampanja.

Ponosni smo što više od decenije razvijamo modnu scenu u Srbiji.